Honlaphasználati feltételek

Felelősség elhárítása

A honlapon szereplő információkat jóhiszeműen tettük közzé, és azokat rendszeresen frissítjük, garantálni azonban nem tudjuk, hogy azok teljes körűen megállják a helyüket. Nem vállalunk felelősséget sem Ön vagy bármely harmadik fél felé a honlapon szereplő esetleges hibákért vagy kihagyásokért. Előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatjuk, frissíthetjük vagy törölhetjük a honlapon szereplő információk bármelyikét.

Mindent megteszünk honlapunk folyamatos és hibamentes működéséért, valamint az oldalainkon szereplő anyagok vírusmentességéért, de nem tudjuk szavatolni, hogy a honlapon hozzáférhető információk és egyéb anyagok vírusoktól és más káros összetevőktől mentesek.

A www.barcelonaiszallas.hu oldal nem tesz semmiféle kijelentést a honlapon található információk, termékek és szolgáltatások bármilyen célra való alkalmasságát illetően. A honlapot "az adott állapotban" kínáljuk, "ahogyan elérhető". A honlap használatával kapcsolatban minden felelősség és kockázat Önt terheli.

Az www.barcelonaiszallas.hu oldal nem felelős azokért a közvetlen vagy közvetett veszteségekért, amelyek a honlapon szereplő információk használatából erednek

A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel.

Szellemi tulajdon

Minden, az oldalunkon levő anyag a www.barcelonaiszallas.hu oldal szellemi tulajdonát képezi, és azok csak személyes használatra tölthetőek le.